Sandwich – Catering for alle anledninger

Ønsker du en enkel, men smakfull lunsj?

Kanskje du ønsker å by gjestene på noe de aldri har smakt tidligere?

Da bør du se nærmere på vårt utvalg av sandwich! 

Våre sandwicher består av gamle klassikere som alle liker, men du finner også en rekke sandwicher som du neppe har sett maken til tidligere. Som kokkekunstnere har vi lekt oss frem til kombinasjoner av ingredienser og smaker som er ment for deg som ønsker noe nytt, noe spennende og godt – Hos oss er selv en sandwich et kunstverk! 

En meny som dekker de fleste behov

Vår meny består av kreative og spennende alternativer, men også urørbare klassikere som eksempelvis røkt laks og eggerøre. Vi benytter kun ferske og kortreiste ingredienser i våre sandwicher.

Se våre smakfulle sandwicher her

Vi er tilgjengelige for både privat-og bedriftsmarkedet, enten du trenger delikate og fristende sandwicher for dine gjester eller om du ønsker å by kollegaer og kunder på smakfulle lunsjopplevelser! 

Vi har mange faste kunder i Oslo, Akershus.

Hvem er Kreativ Catering?

Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften. Filosofien om kokkekunst og kreativitet er fortsatt det viktigste nøkkelordet i vårt daglige arbeid, og gjenspeiles i våre menyer. Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter, men for oss kan selv en enkel sandwich utgjøre et mesterverk. 

Ønsker du mer informasjon vedrørende vår sandwichcatering?

Kontakt oss på telefon 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no 

sandwich-kremet-kylling.jpg