Smakfull julelunsj på jobben – catering for bedrifter

Det er viktig å markere juletiden, spesielt da det gir rom for både god mat og hyggelige stunder på jobben. Stadig flere bedrifter bestiller julelunsj for sine ansatte, og en fin markering ved siden av julebordet.

Hos oss i Kreativ Catering finner du både kald og varm julelunsj hvor du finner gamle klassikere som julen må ha, tilført de små detaljene som vi mener gir maten et nytt og spennende løft. 

Som kokkekunstnere er vi ekstremt opptatt av ferske og kortreiste råvarer. Uten gode råvarer kommer vi ikke langt for å imøtekomme kvaliteten dine kollegaer i bedriften fortjener.

Kald julelunsj

Vår kalde julelunsj inneholder alle tradisjonelle retter med de spesielle innslagene som gir den rette julefølelsen. Den har alt fra  hjemmelaget akevittsild, kaldrøkt laks fra Stranda, hjemmelaget leverpostei, rakfisk og ellers alt du måtte ønske til julelunsjen. 

Varm julelunsj

Vår varme julelunsj gir den ultimate julelunchen med alle de tradisjonelle råvarene fra våre topp produsenter, samt at den i tillegg har varm ribbe fra Prima Jæren, grove medisterpølser fra Metervare, hjemmelaget rødkål og hjemmelaget julesaus. Passer best sittende til bords.

Alt på vår meny er laget fra bunnen av – Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt. Med våre erfaringer og håndlag sørger vi for uforglemmelige smaksperler inn mot julen.

Vi er tilgjengelige for bedrifter i Oslo og Akershus – Ta kontakt på telefon 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no for å komme i kontakt med en av våre serviceinnstillte kokkekunstnere! 

julemat