Smakfull og spennende mat til julelunsj

Ønsker du å gi dine gjester eller kollegaer en smaksperle inn mot julen?

Hos oss i Kreativ Catering kan du velge mellom kald og varm julelunsj. Vi har bevart essensen i våre tradisjoner innenfor julemat, men med våre tilpasninger og små detaljer som garantert vil huskes hver eneste jul!

Velg mellom kald og varm julelunsj

Kald julelunsj

Vår kalde julelunsj inneholder alle tradisjonelle retter med de spesielle innslagene som gir den rette julefølelsen. Den har alt fra hjemmelaget akevittsild, kaldrøkt laks fra Stranda, hjemmelaget leverpostei, rakfisk og ellers alt du måtte ønske til julelunsjen. 

Varm julelunsj

Vår varme julelunsj gir den ultimate julelunchen med alle de tradisjonelle råvarene fra våre topp produsenter, samt at den i tillegg har varm ribbe fra Prima Jæren, grove medisterpølser fra Metervare, hjemmelaget rødkål og hjemmelaget julesaus. Passer best sittende til bords.

Som Norgesmestere i kokkekunst er det én ting vi tar for gitt i vårt daglige arbeid – ferske og lokale råvarer. Som cateringfirma og matentusiaster tar vi det for gitt at våre kunder forventer samme kvalitet som oss selv når det gjelder mat til julelunsj.

Vi bistår med catering av mat til julelunsj for både privat-og bedriftsmarkedet. Vi har mange faste kunder i Oslo og Akershus.

Ønsker du mer informasjon vedrørende hva vi tilbyr mat til lunsj?

Kontakt oss på telefon 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no 

kreativ-juletapas-kald-ribbe-kvadratisk