Veganske snitter – en mettende følelse for flere enn bare deg og dine gjester

Veganske snitter er ikke bare delikate og smakfulle, de er også et sunnere og mer bærekraftig alternativ. Veganske ingredienser er fri for kolesterol og mettet fett, samtidig som de bidrar til å redusere miljøpåvirkningen ved å eliminere animalske produkter fra kostholdet.

Vi i Kreativ Catering er stolte av å presentere vår deilige veganske snitter – en smaksopplevelse som kombinerer bærekraft, helse og fantastisk smak. Vi har en filosofi om at alle fortjener en godbit som både er etisk riktig og full av deilige smaker.

Enten du er en dedikert veganer eller bare ønsker å utforske veganske smaker, kan du stole på at vi leverer smakfulle veganske snitter som vil imponere dine gjesters smaksløker.

100% plantebaserte snitter

Våre veganske snitter er 100% plantebaserte, noe som betyr at de er fri for animalske produkter. Vi har nøye utvalgt ingredienser fra planteriket for å skape snitter som ikke bare smaker fantastisk, men også er gode for våre omgivelser.

En vegansk favoritt

Blant våre veganske snitter har vi eksperimentert oss frem til en favoritt med våre nybakte snitter med brie og fikenkompott – vi anbefaler deg å ta en smak, vi tror du blir positivt overrasket!

Siden vår oppstart i 2003 har vi opparbeidet oss mange faste kundeforhold i Oslo og Akershus.

Du kan trygt ta kontakt med oss dersom du ønsker veganske smaksperler som sent vil glemmes! Vi er tilgjengelige på telefon 22 61 47 00 og e-post: eat@kreativcatering.no 

snitter-samlebilde-1