Enkel mat som imponerer mange

Skal du samle en større gjeng og ønsker dermed enkel mat som imponerer? Hos oss i Kreativ Catering kan du få deilig mat til mange gjester til enhver anledning. God mat har en særegen evne til å samle mange folk sammen rundt bordet, verken det er familie, venner eller kollegaer. Vi har mat til mange som passer til blant annet dåp, bryllup, julebord, konfirmasjoner og diverse firmafester.

Varierte menyer for enhver anledning

Vi serverer alt fra 3-8 retters middagsmenyer, tapas buffeter, fingermat, påsmurt og mm. Vi er også stolte av å kunne tilby enkel mat som imponerer. Med andre ord kan du ikke slå feil om du velger å ta i bruk Kreativ Catering.

Innovativ matkultur

Ettersom vi er en kreativ cateringservice, legger vi vekt på innovative løsninger. Dermed har vi selvfølgelig tilpasset oss til dagens koronasituasjon, og lagt til rette for digitale fester. Vi kan levere mat til mange forskjellige hjem, der dere kan nyte maten sammen virtuelt.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål om meny, anledning, e.l. Vi i Kreativ Catering er opptatt av at våre kunder er 100% tilfreds med både mat og service.

Du kan nå oss på e-post eat@kreativcatering.no eller på telefon 22 61 47 00 innenfor kontortiden. Dersom du har spørsmål utenfor kontortiden, kan du også nå oss på telefon 924 37 982.