Planlegg en vellykket dåp

Planlegger du dåp for din lille kjære? Gjør den store dagen om til en ordentlig trivelig feiring ved å servere deilig mat. Du trenger ikke løfte en finger, og kan heller bruke tiden din på å markere den nydelige dagen sammen med familie og venner.

Menyer tilpasset til ditt barns dåp

I Kreativ Catering har vi et bredt utvalg av menyer som passer til enhver anledning, deriblant dåp. Du kan blant annet servere en deilig 3-retters middagsmeny, etterfulgt av delikate desserter. Eller så kan du ta en litt mindre tradisjonell (men vel så god) vending ved å servere nydelige og eksotiske tapasretter. Eller kanskje du vil servere god klassisk påsmurt?

Mulighetene er så å si endeløse, og vi er mer en åpen for spesielle ønsker. Det er til syvende og sist du som bestemmer hva du vil servere i dåpen!

Alle våre retter er laget av kjærlighet, nemlig fordi du og dine fortjener det beste. Vi bruker god tid på å finne ferske råvarer, og setter kvalitet høyest på lista.

Kreativ Catering består av en gjeng med brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi har en passion for å lage mat av høy kvalitet, og som serveres der du vil ha den – enten hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale.

Siden vår oppstart har vi laget mat til mange sommerfester i hele Oslo og Akershus / Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Bærum, Ski), og som har medført mange gode kundeforhold.

Dersom du planlegger en dåp og trenger hjelp til meny, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Du kan nå oss på e-post eat@kreativcatering.no eller på telefon 22 61 47 00. Du kan også benytte telefon 924 37 982 dersom du har spørsmål utenfor kontortiden.