Smakfull mat til julebord

Det tradisjonelle julebordet er for de fleste av oss en av de bedre årlige sammenkomstene hvor man kan oppsummere året som har gått, og samtidig nyte en av manges favoritt høytider – julen. Man kan si at desto viktigere selskapet er, desto viktigere er det at maten representerer den uforglemmelige smaken.

Derfor er det nok flere som kjenner seg igjen stresset med å kokkelere og styr på under juletiden selv. Vi i Kreativ catering vil derfor gjerne ta oss av mat til ditt julebord, slik at du kan senke skuldrene og nyte selskapet og maten uten noen som helst forstyrrelser.

Julemat er noe for seg selv, der hvert land som feirer jul har sine egne juleretter og tradisjoner. I Norge finnes det også et bredt spekter av julemat, der tradisjonene varierer også fra område til område og hjem til hjem. Vi i Kreativ Catering har jobbet hardt og lenge for å bringe mat til et hvert julebord i Oslo og området rundt. Vi lager deilig og salt pinnekjøtt, nydelig og sprø svor, rykende ferske medisterkaker, og mye mer. For oss er det viktigst at kundene er fornøyde, og med det følger et ansvar å være fleksibel i vår matlaging.

Julebord med både gamle klassikere og nye slagere

Julen er for oss i Kreativ Catering en herlig høytid hvor vi kan by på mange gamle klassikere, men hvor vi også gir oss selv rom som kokkekunstnere å lage nye varianter for den som ønsker noe som skiller seg ut på årets julebord. Vi kan friste med julemenyer med blant annet ribbe fra Prima Jæren, grove medisterpølser fra Metervare, eldhusrøkt laks fra Smalahovetunet på Voss og selvfølgelig deilig hjemmelaget tilbehør.

Vi betrakter oss selv som kokkekunstnere og kan stolt vise til menyer basert på erfaringer og kreativitet. Perfekt for både for deg som ønsker den tradisjonelle juletallerken, men også for deg som ønsker noe nytt på årets julebord.

Mat laget fra bunnen av – beregnet for julebord

Felles for våre matretter er at de er laget fra bunnen av i kombinasjon med de beste råvarene vi har her til lands. Vi er også svært aktive selv med å hente sopp, bær og ville vekster i skogen – nettopp for å kunne lage autentiske matretter til ditt julebord.

Catering med høy kapasitet

Vår catering håndterer mat til julebord for små familiære sammenkomster til større arrangementer med 200 gjester. Vi liker å tro at vi håndterer de fleste typer julebord på en profesjonell måte.

Behov for selskapslokale til årets julebord?

Vi er også behjelpelige med selskapslokaler i forbindelse med julebord da vi kjenner mange innehavere av selskapslokaler i Oslo og deler av Akershus / Viken. Vi sørger for tilberedning og servering av maten til deres julebord. Sørg for å nyte kvelden med dine kollegaer, så håndterer vi resten!

Vi er behjelpelig med anbefalinger for deg som ønsker tips og forslag i forbindelse med mat til julebordet.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå med fantastisk kvalitetsmat til årets julebord!