Smakfull, men enkel middag til mange

Å koordinere en bedre middag til mange kan være svært krevende. Det er mye beregning som skal til, og man har lite feilmarginer å gå på for å lage det perfekte måltidet. Dersom du ønsker å slappe helt av og nyte selskapet med dine gjester, kan du trygt overlate arbeidet til profesjonelle kokker.

For oss i Kreativ Catering er det en glede å lage middag til mange gjester. Vi simpelthen elsker å dele våre autentiske matretter basert på naturlige råvarer og ingredienser i kombinasjon med kokkekunst. Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du måtte ønske.

Kokkekunstnere med høy kapasitet

Siden 2013 har vi bistått mange store selskaper med hvor det kommer mange gjester til bords. Dette har resultert i mange fornøyde kundeopplevelser i hele Oslo og deler av Viken. Vårt største arrangement hittil, var å servere middag til 4500 gjester på Gardermoen. Vi er også fleksible i forhold til deg som har spesifikke ønsker for sammenkomsten.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker profesjonell bistand for å lage middag til mange gjester!