Smakfull, men enkel middag til mange

Å koordinere en bedre middag til mange kan være svært krevende. Det er mye beregning som skal til, og man har lite feilmarginer å gå på for å lage det perfekte måltidet. Dersom du ønsker å slappe helt av og nyte selskapet med dine gjester, kan du trygt overlate arbeidet til profesjonelle kokker.

For oss i Kreativ Catering er det en glede å lage middag til mange gjester. Vi simpelthen elsker å dele våre autentiske matretter basert på naturlige råvarer og ingredienser i kombinasjon med kokkekunst. Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du måtte ønske.

Enkel middag med eleganse for et hvert selskap

Vår meny passer utmerket for deg som skal arrangere bryllup, konfirmasjon, barnedåp, firmafest eller events og hvor det er behov for elegant, men enkel middag for dine gjester. På vår meny finner du en rekke enkle, men utsøkte catering-klassikere tilsatt det lille ekstra som skaper nye smaksopplevelser. Vi garanterer at selv den kresne gane finner sin nye favoritt på vår meny!

Kokkekunstnere med høy kapasitet

Siden 2013 har vi bistått mange store selskaper med hvor det kommer mange gjester til bords. Dette har resultert i mange fornøyde kundeopplevelser i hele Oslo og deler av Akershus / Viken. Vårt største arrangement hittil, var å servere middag til 4500 gjester på Gardermoen. Vi er også fleksible i forhold til deg som har spesifikke ønsker for sammenkomsten.

Vi har opparbeidet oss mange gode kundeforhold, både privat- og bedriftsmarkedet. Dette gir oss motivasjon til å fortsette vårt arbeid med å finne nye enkle matretter og varianter som kan gi helt nye smaksopplevelser. Vi gleder oss allerede til å kunne dine gjester en enkel, men uforglemmelig middag.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker profesjonell bistand for å lage middag til mange gjester!

Henvendelser angående dagens leveringer utenom kontortid kan gjøres på telefon: 924 37 982 eller  995 28 984. For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.