5 grunner til å få fantastisk restaurantmat levert rett på døra til nyttårsaften

De fleste av oss elsker å feire nyttårsaften, men det kan også være ganske tidkrevende og slitsomt å arrangere selskap. Man må finne ut hva man skal spise og drikke, man må pynte og handle inn. Man må planlegge måltidene og være redd for at det ikke blir nok mat.
Når den store dagen er der, må man stå hele dagen med tilberedning på kjøkkenet og ofte er man helt utslitt når gjestene kommer.

Høres dette kjent ut?

Noen ganger kan det lønne seg å la andre ta hånd om matlagingen, da god mat er en viktig del av en vellykket nyttårsfeiring.

De fleste av oss elsker å feire nyttårsaften, men det kan også være ganske tidkrevende og slitsomt å arrangere selskap. Man må finne ut hva man skal spise og drikke, man må pynte og handle inn. Man må planlegge måltidene og være redd for at det ikke blir nok mat.

Når den store dagen er der, må man stå hele dagen med tilberedning på kjøkkenet og ofte er man helt utslitt når gjestene kommer.

 

Vi gir deg 5 grunner til å få fantastisk restaurantmat levert rett på døra til nyttårsaften:

1. Spar tid og krefter.

save-time-1

 

Hvor stressende er det ikke, å løpe rundt fra butikk til butikk for å finne riktig ingredienser til den tradisjonelle nyttårsmaten? Utrenskede butikkhyller og man må nøye seg med både plan b og c.

Butikkene får ikke samme påfyll av varer og det er mange som skal ha tak i akkurat det samme som deg. Planleggingen og handleturen kan fort bli et mas som setter en demper på romjula.

Dessuten har man kanskje tilberedt mange måltider i løpet av jula og føler at man fortjener en ordentlig fest, uten å stresse? Andre forberedelser må også til som både pynting, stryking og rydding.

Etter en hyggelig kveld må det ryddes opp igjen (og tror du ikke første arbeidsdag er allerede 2. nyttårsdag i år (!)).

 

2. Spar penger.

save-money

 

Det er vanskelig å beregne kuvertstørrelser og vi tar ofte i litt for å være på den sikre siden. Det kan gjøre handleturen dyrere enn man tror og overskuddsmaten ender dessverre ofte i søpla. Vi har regnet oss frem til at dersom man er fra 4-6 personer på nyttårsaften vil man spare penger på å velge nyttårskassen fra Kreativ Catering. Her er det riktig størrelse på porsjonene og mat i restaurantkvalitet.

 

3. Lokal mat og gode råvarer.

good-ingredients-

 

Noen ønsker gjerne å være litt fancy på nyttårsaften etter en jul fylt med tradisjoner. Det kan være et rent mareritt logistikkmessig å få tak i eksklusive råvarer i romjula.

Kreativ Catering starter planleggingen av nyttårsmiddagen i september og er derfor ute i god tid. Det gir kundene tilgang på gourmetopplevelser og smaksbomber, basert på de beste råvarene, pakket i en meny man sent glemmer.

Bruker man de beste råvarene på riktig måte, blir man fort en stjerne på kjøkkenet.

 

4. Unngå stress og kos deg med familie eller venner.

enjoy-time-with-family-and-friends

 

Etter en måned med planlegging, gavepakking, matlaging og andre forberedelser, og med det nye året i anmarsj, så fortjener man en real nyttårsfest uten stress. Det er få ting som er mer slitsomt enn at klokka tikker mot servering samtidig som kjøkkenet er bombet, skjorta henger til tørk og gjestene ventes hvert øyeblikk.

La oss ordne for deg, slik at du kan nyte kvelden og ta imot det nye året med familie, venner med senkede skuldre. Mange tenker at feiringen skal bestå av gode bobler i glasset, men vi mener med god selskap og god drikke bør det også følge god servering!

 

5. Meget gode referanser!

Vi gjenskaper suksessen fra i fjor og her er noen tilbakemeldinger fra våre kunder:

«Kreativ Catering – for en fest»
«Smaken er også en drøm»
«Vi elsker generelt alle de små detaljene og ingrediensene som ikke er mulig å få tak i i vanlige butikker – som gjør at dette føles som å spise ute»

Dagbladet april 2021: terningkast 6 i test av middagskasser

 

«Dette er det nærmeste en restaurantopplevelse vi har hatt hjemme under koronaen.
Kreativ Catering når helt til topps blant leverandørene av matkasser vi har testet til nå.»

Dagsavisen 6.mars 2021: Terningkast 6 i test av middagskasser

 

«En 3-retters festmiddag til 449,- kroner som forsvarer prisen.»
«Enkelt å lage, velsmakende og mettende.»
«Fine kombinasjoner og en bra mengde mat, og det ser lekkert ut!»

Aftenposten 13.mars 2021: best i test av middagskasser:

 

Vår Kjøkkensjef har tenkt, smakt og grublet seg frem til to enestående menyer – nyttårsaften 2023 verdig.
Maten kan enkelt ferdigstilles hjemme på ditt eget kjøkken på under 30 minutter og både instruksjoner og vintips følger med.

Nyttårsaften 2023 fortjener en feiring av episke proporsjoner!
Du fikser festen – Vi fikser resten!

 

Bestill din nyttarskasse her!

Siste innlegg

sjokolademoussekake eller Sjokolademousse

Sjokolademousse: en luksuriøs dessert for alle anledninger

Galleriet2

Pakkhuset

17 mai bord

17 mai bord og tapas – Feir med catering av høy kvalitet

Koldtbord

Koldtbord med varierte utvalg

Geiteberg+låve+bryllup+bord+pynt+49

Geiteberg kulturbruk