Koldtbord med varierte utvalg

Har du tenkt på å arrangere en begivenhet, enten det er privat eller forretningsrelatert, og vil tilby dine gjester noe unikt, velsmakende og variert? Da bør du se nærmere på Kreativ Caterings varierte koldtbord. Med et godt utvalg av det ypperste innen norsk og internasjonal mat, kan vi tilby et minneverdig måltid uten like.

Hva koster koldtbord pr person?

Vi gjør vårt beste for å gi kunder et kvalitetsmåltid til en rimelig pris. Hos Kreativ Catering er prisen for vårt klassiske koldtbord 489 kr per person. Dette inkluderer et variert utvalg av tradisjonelle og moderne retter, satt sammen med en lidenskap for mat og en forståelse for variasjon og balanse.

Koldtbord fra Kreativ Catering

Når det kommer til koldtbord, fokuserer Kreativ Catering alltid på å bruke de beste råvarene. Ta for eksempel vårt klassiske koldtbord. Her tilbyr vi hjemmerøkt laks med sitron og dill, skåret eggerøre med gressløk, luksusreker i en rik skagenrøre toppet med hummermajones.

Vi legger også stor vekt på kvalitetskjøtt, med vellagret spekeskinke fra Metervare servert med hjemmelaget flatbrød og rømme, og kalve roastbeef parret med vår egen ramsløkremulade. For de som ønsker noe varmt, tilbyr vi hjemmelagde karbonader med løkkompott og grillet landkylling fra Holte gård.

På den grønne siden kan du nyte vår waldorfsalat eller aspargesalat, og for en søt avslutning, hvorfor ikke prøve noe fra vår dessertmeny? Vårt koldtbord kan også kompletteres med tilvalg som focaccia og aioli, for å virkelig tilpasse ditt måltid etter dine ønsker.

Se full koldtbord meny her.

Å velge koldtbord som alternativ for en konfirmasjon, bursdag, julebord eller bedriftsarrangement er en mottaker-glad løsning. Det gir ikke bare valgfrihet til gjestene dine, men det gir også et møtepunkt og en samtalestarter. I tillegg er det å bestille fra Kreativ Catering uanstrengt og bekymringsfritt. 

Du trenger bare å kjøpe menyen, og så tar vi oss av resten.

Med Kreativ Caterings rike utvalg av retter, vil det være noe for enhver smak, og våre koldtbord priser er både konkurransedyktige og rettferdige for den kvaliteten og variasjonen vi tilbyr. Vi ønsker til å tilby kunder en fantastisk matopplevelse, uansett anledning, og vi er stolte av å kunne si at vår mat er av absolutt topp kvalitet. 

Hva med å prøve koldtbord til ditt neste arrangement? 

Siste innlegg

sjokolademoussekake eller Sjokolademousse

Sjokolademousse: en luksuriøs dessert for alle anledninger

Galleriet2

Pakkhuset

17 mai bord

17 mai bord og tapas – Feir med catering av høy kvalitet

Geiteberg+låve+bryllup+bord+pynt+49

Geiteberg kulturbruk

Focaccia og aioli

NYHET: Tilpass din bestilling med våre nye tilvalg!