17 mai bord og tapas – Feir med catering av høy kvalitet

Ingenting setter stemningen for nasjonaldagen mer enn et festdekket bord med delikatesser av høyeste kvalitet. Enten du planlegger en champagnefrokost, familiebrunsj, eller en avslappet middag med venner, har vi hos Kreativ Catering de rette løsningene for deg. Med vårt 17.mai bord og 17.mai tapas kan du nyte den store dagen uten stress og mas.

 

Cateringalternativer for 17. mai

17. mai er en dag for å tilbringe tid sammen med familien, venner og de nærmeste. Men det kan også være en utfordrende dag med matlaging, rydding og forberedelser. Som et alternativ tilbyr Kreativ Catering en praktisk og enkel løsning.

 

17 mai bord

17 mai bord

For en mer tradisjonell start på dagen, er vårt 17.mai bord et populært valg. Med nøye utvalgte råvarer gir vår moderne tolkning av det klassiske koldtbordet en smakseksplosjon uten like. Menyen inkluderer blant annet kaldrøkt laks fra Smalahovetunet på Voss, vellagret spekemat fra Metervare, og grillet landkylling med rosmarin, honning og dijonmarinade. Dette valget er perfekt for både en champagnefrokost eller familiemiddag.

Se og bestill 17 mai koldtbord meny her

 

17 mai tapas

17 mai tapas

For de som ønsker å prøve noe litt annerledes, tilbyr vi 17.mai tapas. Vårt tapasbord er inspirert av de klassiske spanske rettene, men tilpasset norske ganer. Menyen omfatter alt fra kongereker med romesco, brasert kylling med honning og dijon, til modne oster med fikenkompott. Vårt 17.mai tapasbord er et sikkert valg for en variert og spennende 17. mai frokost.

Se og bestill 17 mai tapas meny her

 

Hvorfor velge catering for 17. mai?

17. mai er en dag for feiring, glede og samhold. Det er en dag hvor vi hyller Norge og nyter god mat sammen med våre kjære. Men for mange kan denne dagen også være preget av stress og mas. Ved å velge catering for 17. mai, sikrer du god mat samtidig som du får mer tid til å nyte dagen.

Gjennom mange års erfaring har teamet vårt hos Kreativ Catering utviklet en unik forståelse for kundenes ønsker og behov. Vi vet hvor viktig det er med et vellykket måltid på nasjonaldagen, og derfor tilstreber vi alltid å tilby håndlaget mat av restaurantkvalitet rett hjem til deg eller til ditt arrangement.

 

Nyt 17. mai med Kreativ Catering

Så om du skal feire 17. mai med en tradisjonell familiefrokost eller en livlig vennefest, blir dagen komplett med vårt 17.mai bord og 17.mai tapas. Ikke bare serverer vi deilig mat, men vi tar også bort stresset med forberedelsene, slik at du kan nyte festlighetene med fullt fokus på det som virkelig er viktig – å feire Norges store dag sammen med de du er glad i.

Bestill din 17.mai catering i dag, og la Kreativ Catering være en del av din feiring. 

God 17. mai!

 

Siste innlegg

Biff Stroganoff

Biff Stroganoff – En tidløs favoritt i catering

Rectangle-3.58_e7a36e1b8400f2192619635044072a2e_8b942440b7c4f92e3476cd28e529f37f

Arcus group (Anora)

Skjermbilde+2023-10-19+kl.+11.07.00

Rotnes Bruk

last ned (1)

Bislett stadion / Bislett aliansen

last ned (1)

Dogyard