Fingermat – Det lille ekstra for din neste fest

Hvis du er ute etter å legge et litt annerledes preg på din neste fest eller arrangement, kan fingermat være det perfekte valget. Lettvint, attraktivt, og utrolig velsmakende, er fingermat et populært valg og noe for enhver smak. Vi skal ta en titt på hvorfor det har blitt så populært og hvilke typer som er mest populære.

Det finnes mange grunner til at fingermat er et populært valg til festen. Først og fremst, gir det en uformell atmosfære som fremmer interaktivitet og sosialisering. Med fingermat, er ikke gjestene bundet til bordet eller rekkefølgen av retter. De kan bevege seg fritt rundt og nyte små smaker av flere ulike retter i eget tempo.

 

Men hva gjør fingermat så unikt?

Det er kjent for sin variasjon og kvalitet. Den skiller seg ut ved hjelp av bemerkelsesverdig skjønnhet og eleganse, og gir et strålende førsteinntrykk. Fingermat er ikke bare et populært valg på grunn av dets estetiske appell, men også fordi den gir gjestene muligheten til å prøve et mangfold av forskjellige retter, som de kanskje ikke har prøvd før.

Det er en utmerket måte å stimulere samtale og fellesskap blant gjester. Med fingermat, får folk muligheten til å mingle og sosialisere fritt i stedet for å være bundet til en sitteplass. Dette gjør det til et spesielt populært valg for mer avslappede sammenkomster, men det kan også være et elegant tillegg til mer formelle arrangementer.

 

Hva er så noen av de mest populære valgene innen fingermat?

Det finnes et bredt spekter av fingermat, men de mest populære typer er definitivt de som kan kombinere fantastisk smak med utseende. Noen av våre mest etterspurte retter hos Kreativ Catering er vår røkelaks og sikrogn på smørstekt toast toppet med gravet eggeplomme, eller vannbakkels fylt med steinsopp og trøffelkrem toppet med revet trøffel, og speket og røkt andebryst fra Holte gård toppet med urte-emulsjon og syltet sopp.

Våre 3-biter, 4-biter, 6-biter og 8-biter er nøye sammensatt for å gi et bredt spekter av smaker fingermat meny. Her er det noe for enhver smak og du har muligheten til å kombinere ulike retter for å skape din perfekte meny.

fingermat 8 biter

8 biter fingermat – 375 kr per person. 

Terte fylt med krem laget av manchegoost og grønn pepper.

Røkelaks og sikrogn på smørstekt toast toppet med gravet eggeplomme.

Grillet rødbetetartar på rugbrød toppet med pepperrot. 

Spekemat fra Metervare servert med tomat og urtepesto.

Vannbakkels fylt med steinsopp og trøffelkremtoppet med revet trøffel.

Agurk og kamskjell med ferskostkrem.

Tartar på norsk makrellstørje servert på sesamkjeks toppet med sesamemulsjon.

Speket og røkt andebryst fra Holte gård toppet med urte-emulsjon og syltet sopp.

 

Vårt team hos Kreativ Catering jobber sammen med deg for å skape en spektakulær opplevelse for dine gjester. Fra planlegging til presentasjon, gir vi deg de fineste tradisjonelle og moderne rettene som er nøye utvalgt for deres smak, tekstur og estetikk.

Vi bruker bare de beste, ferskeste og sesongbaserte ingrediensene for å sikre at maten ikke bare ser fantastisk ut, men smaker fantastisk også. Med vår omfattende erfaring og lidenskap for mat, håndterer vi alle aspektene ved catering fra start til slutt, slik at du kan slappe av og nyte festen.

Dessuten tar vårt dyktige team høyde for alle slags kostholdsbehov. Enten du har vegetarianere, veganere eller gjester med glutenintoleranse, kan vi tilpasse vår fingermat til å møte dine unike behov.

Dermed er det ingen overraskelse at fingermat har blitt et populært valg til festen. Fingermat tilbyr en unik, morsom og elegant måte å tilfredsstille dine gjesters smaksløker, og vil utvilsomt gjøre din neste fest til en minneverdig opplevelse.

Så, når du planlegger din neste sammenkomst, enten den er stor eller liten, la vårt team hos Kreativ Catering gi det lille ekstra med vårt utvalg av fyldige, flerfargede og fantastisk smakfulle fingermat. Vi garanterer at det vil bli snakket om lenge etter at festen er over.

Hva venter du på? Ta en titt på vår fingermat-meny, og la oss forvandle din neste fest til et kulinarisk eventyr!

Siste innlegg

sjokolademoussekake eller Sjokolademousse

Sjokolademousse: en luksuriøs dessert for alle anledninger

Galleriet2

Pakkhuset

17 mai bord

17 mai bord og tapas – Feir med catering av høy kvalitet

Koldtbord

Koldtbord med varierte utvalg

Geiteberg+låve+bryllup+bord+pynt+49

Geiteberg kulturbruk